به گزارش روابط عمومی بهزیستی گیلان ؛در این نشست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان گفت: همه ما باید الزامات لازم را برای دسترسی مناسب افراد معلول به منظور حضور در جامعه فراهم کنیم و در این مسیر فقط نیاید به زمان حال توجه کنیم بلکه با آینده نگری برنامه ریزی کنیم و همه دستگاهها موظفند با جدیت این موضوع را پیگیری کنندو با طراحی مناسب در مبلمان شهری و عمومی ،منازل مسکونی ،حمل و نقل و...شرایط حضور معلولین را تسهیل کنند.
شایان ذکر است در این نشست سرپرست بهزیستی گیلاننیز ضمن ارائه گزارش اقدامات گذشته گفت: مناسب سازی و دسترسی افراد معلول به اماکن ، برابری فرصت ها،عدالت اجتماعی، رشد روانی و اجتماعی را برای آنان به همراه خواهد داشت و عدم مناسب سازی موجب محرومیت اجتماعی آنان در عرصه های مختلف خواهد شد.
دکتر جعفری افزود: سال گذشته گیلان در بین مجتمع های بین راهی بالاترین رتبه را در مناسب سازی کسب کرده است و همچنین با توجه به ارزیابی هایی که در سطح ادارات استان صورت گرفته هجده دستگاه در سطح استان و شش دستگاه در سطح شهرستانها موفق به کسب رتبه خوب در بحث مناسب سازی شده اند.
در ادامه این نشست شهرداری رشت و سایر ادارات به ارائه گزارش اقدامات و فعالیت های انجام شده در امر مناسب سازی پرداختند.












نظر شما